tisdag 30 september 2008

saker man inte bör göra, men som man ändå alltid lyckas göra när man är full

- brottas -
det kan aldrig sluta bra när två salongsberusade vuxna människor ska försöka leka wrestling. speciellt inte när en utav dom har en tendens att alltid trilla in i hårda saker (läs mazuli). det gör ont och man ångrar det bara dagen efter.

- avsluta med en shot eller två -
vem uppfann den här urdumma idén egentligen? det finns liksom ingen logik i att ta en shot det sista man gör kl 4 på morgonen, man ska ju ändå gå hem och däcka i sängen. varför slösa pengar på socker blandat med sprit det sista man gör?

- killars tendens att alltid lyfta tjejer -
det kan sluta bra i nyktert tillstånd ja, men inte efter några öl då dom knappt kan stå på benen. har fått ett flertal bulor i skallen av dumma killar som tydligen tycker det är roligt att lyfta mig, men som totalt missbedömt deras förmåga att lyfta tunga saker just då.

- spilla på sig -
jag lyckas alltid spilla just rödvin av någon anledning...

- bada mitt i natten -
just för tillfället låter det som en himla bra idé, men det kan ju sluta illa. folk har faktiskt drunknat. och sen blir ju inte saken bättre att man t.ex. gör det under dygnets mörkaste timmar, inte tar med en ficklampa, är tvungen att gå ner för en jättebergsslänt för att sedan kasta sig i vattnet utan att kolla efter vare sig klippor eller brännmaneter.

någon som har nåt att tillägga? eller är det bara jag som är med om såna här dumheter...

Inga kommentarer: